Manifestación contra el zparo y el catalanismo

31 Mar

Supongo que para hacer una manifestación masiva puedes poner muchos contras. En este caso es contra Zapatero , el ¿catalanismo?, el.. lo que surja..lo importante es ir y hacernos la foto.

El dissabte 16 d´abril a les 12h en la Plaça de Sant Agusti de Valencia, Coalicio Valenciana, junt al Grup d´Accio Valencianista, el diari digital El Palleter, la web ValenciaFreedom i atres colectius i entitats civiques, politiques i culturals de la Comunitat Valenciana, convoquem una gran manifestacio valenciana i valencianista, a la qual tots els valencians disconformes en el ZParo, el Zpensionazo, el balafiament, la corrupcio politica, i el catalanisme, tenim que assistir, per a sumar la nostra veu i cridar ben fort la nostra disconformitat en l´actual coyuntura politica, social, economica i cultural que patim.

Entre el Zparo,el Zpensionazo, la corrupcio politica i el catalanisme, els valencians sentim que perilla lo nostre, el nostre futur i la nostra identitat.

Per eixe motiu, i en el nostre compromis de treballar per la ciutadania i a favor de la defensa dels postulats del valencianisme politic, social, economic i cultural, mos adherim plenament a esta convocatoria i confirmem la nostra assistencia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: